brugerdefinerede bil dækker For at perfekt pasform!

Bob Crowley og hans kone, Teresa, var stolte af deres sølv Honda Accord. Trods bor i byen og parkering deres bil på gaden, deres ‘ 98 Accord var næsten fri for dings. Finish kiggede lige så godt som da de købte bilen. Hvordan kunne dette være muligt? Med børn lege pind bold, stramme parallel parkering, luftforurening og duer, der ofte sprøjtede biler op og ned ad gaden, var ingen bil immune over for de almindelige fornærmelser af byliv. For Crowley’s det var ingen mysteriet: en brugerdefineret monteret car cover var placeret over deres Accord, når det var parkeret til at give det maksimale beskyttelse. For en investering, der koster mindre end to hundrede dollars kan du beskytte din bil også. Læs venligst om at opdage alle fordelene ved at udnytte en højkvalitets bil dækning.

Uden undtagelse tilbyder en brugerdefineret monteret car cover den bedste beskyttelse for ethvert køretøj. Med spejl sidelommer, en høj kvalitet bil dækning vil passe dit køretøj LUN meget i den måde, et godt udstyret kjole pryder en kvindes krop eller som en handske passer en hånd. Fordelen er en bil dækning, der opholder sig på plads uden flagrende i vinden eller glide af.

Desuden vil en brugerdefineret monteret bil dækning beskytte din bil fra følgende:

Fugt – med fire lag af beskyttelse et brugerdefineret monteret bil dække vil modstå fugt og beskytter din bil finish fra syreregn, vejsalt, hagl, slud og sne.

Forurening-luftforurening, snavs og flyvende vragdele kan alle skabe ravage på bilens finish på ingen tid. En høj kvalitet bil dækning vil forhindre din finish fra søger gamle før sin tid.

Natur – i byen har du et spirende pigeon befolkning til at slås med, mens i forstæderne du har egern, fugle og et væld af andre kun lidt critters, der ser din bil som en invitation til at forlade deres varemærke på. Selv om naturens væsner som din bil dækning, vil de ikke kunne gøre skade på din bil.

Solrige dage–Du beskytte din hud med solcreme, højre? Tror ikke et øjeblik, bilens finish ikke er immune over for skadelige solens stråler. Selv bedste finish kommer under angreb og har brug for beskyttelse. Regelmæssige skylninger og voksning hjælper, men i mellem gange din finish er under konstant angreb.

Små nedslag–Nej, en bil dækning ikke vil beskytte dit køretøj fra en anden bil smække i det, men det kan beskytte din bil fra en person, der åbner deres dør og pandehår ind i din bil samt børn på skøjter, der får et kick ud ved hjælp af din hood som et sæde for resten.

Ubudne gæster–Hvorfor er det, at fremmede tror intet af peering i bilen ubesatte, når du ikke rundt? Tror ikke et øjeblik de beundrer udformningen af dit indre! Sandsynligt, nogen casing din bil for noget af værdi udeladt i fuld visning eller de beundrende dit Bose lydsystem. Uanset hvad, holder en bil cover de snooping folk væk. Hvad de ikke kan se de ikke er tilbøjelige til at gå efter.

Høj kvalitet bil dækker såsom dem, som Covercraft kan tilbyde den bedste beskyttelse til din bil. Hver brugerdefineret monteret car cover er udviklet for bestemt fabrikat og model af din bil, uanset om det er en Honda, BMW, Dodge, Kia eller nogen andre køretøjet. Flere lag det består af betyder også bedre beskyttelse til dit køretøj. Vælg en med side lomme spejle og bilen får maksimal beskyttelse. Virkelig, hvad der udgør en lille investering en brugerdefineret monteret car cover tilbyder en fremragende afkast på penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.