Kvikke op din smil– og måske din lønseddel

Der kan være mere sandhed end du tror at udtrykket “million-dollar smil.” Forskning har fundet bevis for, at en mulig sammenhæng mellem dit udseende og hvor meget der er i din lønseddel.

I en undersøgelse udgivet af Federal Reserve Bank of St. Louis, fandt forskerne, at godt udseende mennesker har tendens til at tjene 5 procent mere i timen end deres mindre attraktive kohorter.

Andre undersøgelser tyder på at et smil er en vigtig faktor i det samlede indtryk en person gør på jobbet, under en jobsamtale og i sociale situationer uden for arbejdspladsen.

Stort set alle amerikanerne siger et smil er et vigtigt socialt aktiv, ifølge en undersøgelse foretaget for American Academy of kosmetisk tandpleje, mens 74 procent siger, at en uinteressant smil kan skade en persons chancer for karriere succes.

“En tandlæge fra Philadelphia vi trænet havde en patient, der rapporterede hans indkomst gik op 27 procent år efter at få et smil makeover,” sagde Dr. Bill Dickerson, grundlægger af LVI Global, hvor tandlæger kommer fra hele verden for at lære de nyeste teknikker, æstetiske .

En lyse, ægte smil udstråler tillid, styrke og vilje til at åbne for andre. Omvendt, hvis du er selvbevidst om dit smil, kan det påvirke den måde, du bære dig, den måde, du kommunikerer med andre, og i sidste ende, dit job ydeevne.

Men sandheden er, at nogle mennesker er født med perfekte smil. De fabelagtige smiler du ser på TV og i magasiner ofte er resultaterne af kosmetisk tandpleje.

Men du behøver ikke at være rig og berømt at have din egen million-dollar smil. Der er mange valgmuligheder, lige fra smil tandblegning at reparere, glatning eller erstatte tænder. Mange procedurer kan være afsluttet i to til tre besøg.

Men at finde den bedste tandlæge at indlede omdannelsen er en vigtig nøgle til processen. Det er vigtigt at vælge en tandlæge, der er uddannede specifikt i den procedure, du søger, og holder med ændringer i feltet, sagde Dickerson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.