Undgå eBay snigskytter!

Sniping altid opstår, når et bud er ved at udløbe.

Sniping er imod reglerne på eBay, men i de fleste tilfælde, selv hvis du rapportere det, sniper får væk med det. For at undgå at miste de elementer, du vil til snigskytter på eBay, skal du tage på sniper måde at tænke. Du skal også snipe på en måde, der ikke vil overtræde Ebay’s regler.

Snipping kan gøres på to måder. Den første måde er den sikreste, men ikke nødvendigvis den nemmeste.

Simpelthen holde med det element, du byde på.

Og gøre sikkert, at du er foran computeren og logget ind på auktionen godt før det nøjagtige tidspunkt. Ideen er at enten byde højere end det højeste bud i løbet af de sidste par sekunder, – hvilket er, hvad snigskytter gør – eller bare sørg for at du ikke er overbudt af en snigskytte.

Holde inde indre at sniping er imod reglerne, så du skal logge ind omkring tredive eller fyrre fem minutter før budgivning enderne, og få dit bud, indtil det er det højeste bud. Hvis du har været logget ind i et stykke tid, kan dette betragtes som sniping.

Desværre er det meget svært at byde mod mennesker, der bruger budgivning software. Så er her den anden metode.

Snipping services er nemme at finde online, og de er forholdsvis billige. Du kan også købe din egen snipping software. Hvis du ønsker at blive en snigskytte, er købe din egen software normalt den bedste måde at gå hvis du byde på en masse elementer.

Men husk, at det er imod reglerne, og mens eBay næppe nogensinde håndhæver denne regel, du vil løbe risikoen for at få forbudt fra eBay.

Overbyde nogen er én ting, sniping er noget helt andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.